Objednať
Šmaky

Skladačka (torty)

Ako na to? Postupujte po bodoch - od korpusu po ozdobenie. Zapíšte si, čo si prajete a už nás stačí len kontaktovať. Kombinácií je toľko!

Korpus

Vyberte si chuť korpusu a prípadne aj tvar či výšku budúcej torty.

Plnka

Ponúkame inšpirácie na rôzne plnky, ktorými plníme a obaľujeme torty.

Náplň

Náplne používame na zvýraznenie a obohatenie štruktúry torty.

Vonkajšia úprava torty

Ako by torta samotná mala vyzerať? uplne schovaný obsah, alebo chcete zvýrazniť farbu korpusu?

Dekorácie

Dnes je nesmierne množstvo štýlov a možností, ako upraviť tortu. Ideálna je individuálna komunikácia o Vašich predstavách. Spomenieme však niektoré základné kategórie zdobenia

Korpusy

Vyberte si chuť korpusu a prípadne aj tvar či výšku budúcej torty.

  • Vanilkový

  • Kakaový

  • Čokoládový

  • Orechový

  • Mandľový

  • Makový (bezlepkový)

  • Tekvicový

  • Red Velvet

  • Špenatový

  • Brownie

  • Cookie

  • Medový

  • Citrónový

  • Pomarančový

  • Kombinácie a iný

Plnky

Ponúkame plnky maslové, pudingové, s tvarohom či s mascarpone. Nižšie je prehľad príchutí.

  • Čokoládová

  • Vanilková

  • Jahodová, malinová, čučoriedková

  • Citrónová, pomarančová, limetková

  • Višňová, čerešňová

  • Orechová (s rôznymi orechami alebo pralinková)

  • Mätová

  • Matcha

  • Kombinácie a iné

Náplne

Náplne používame na zvýraznenie a obohatenie štruktúry torty.

  • Z čistého ovocia (court, coulis)

  • citrónový

  • malinový

  • jahodový

  • lesné ovocie

  • čučoriedkový

  • višňový

  • Z orechov (a karamelu)

  • kokos

  • mandle

  • lieskovce

  • arašidy

  • vlašské orechy

  • pralinková pasta

  • Karamel

  • slaný

  • čokoládový

  • klasický

  • Čokoládová ganache

  • biela

  • mliečna

  • tmavá

  • čierna

Vonkajšia úprava torty

Ako by torta samotná mala vyzerať? uplne schovaný obsah, alebo chcete zvýrazniť farbu korpusu?

  • nahá

  • polonahá

  • úplne potiahnutá krémom

  • poliata čokoládou/ ovocným pyré/karamelom

  • potiahnutá fondánom

Dekorácie

Dnes je nesmierne množstvo štýlov a možností, ako upraviť tortu. Ideálna je individuálna komunikácia o Vašich predstavách. Spomenieme však niektoré základné kategórie zdobenia:

  • čerstvé ovocie

  • čerstvé kvety

  • cukrové kvety

  • kvety z jedleho papiera

  • posyp

  • čoko ozdoby